Výměna pneumatik? Hračka!

 

Zima je nezadržitelně na cestě a s ní přichází i změna našich automobilových priorit. Jediná věc, která nám brání v maximálním využití našich vozů, je volba správných pneumatik. I když se nám to může zdát jako rutinní úkol, nesprávná volba pneumatik může mít závažné následky na bezpečnost a výkon našeho vozidla během zimního období.

Nyní je ta pravá chvíle přemýšlet o tom, zda je třeba vyměnit své letní pneumatiky za zimní. I když na první pohled může být tento krok nezbytný pouze pro ty, kteří žijí v extrémně chladných regionech, pravda je taková, že zimní pneumatiky jsou klíčovým faktorem pro bezpečnou a spolehlivou jízdu v zimních podmínkách pro všechny.

Stále hodně z nás si mění pneumatiky vlastní silou, vlastníma rukama. Pojďme se podívat, které nástroje by Vám tuto práci mohly usnadnit.

 

KRAFT&DELE Hydraulický nízkoprofilový zvedák 2,5T s pojezdem KD1306

Ideální nástroj pro zvedání osobních automobilů s nosností 2,5 tuny. Jeho nízkoprofilový design umožňuje snadné zvedání vozidel s nízkým podvozkem, a to s minimální výškou zvednutí 80 mm a maximální výškou 360 mm. Zvedák je vyroben z kvalitní oceli, což zajišťuje pevnost a odolnost. Bezpečnost je zajištěna bezpečnostním ventilem, který chrání před přetížením. Díky kovovým kolečkům je hever snadno ovladatelný, a díky své nízké hmotnosti 12 kg je snadno přenosný. Ideální volba pro domácí dílny a menší opravy na vozidlech.

hever_1

 

Kraft&Dele nůžkový zvedák 2 T KD354

Profesionální nástroj pro zvedání vozidel. Jeho jednoduchý design a kompaktní rozměry umožňují snadné použití. Tento zvedák nabízí rychlý zdvih vozidla a maximální výšku až 330 mm, což usnadňuje práce pod vozidlem. Je odolný a splňuje bezpečnostní normy. S nosností 2 tuny a hmotností 3,55 kg je ideální pro dílny a garáže.

hever_2

 

KRAFT&DELE Hydraulický nízkoprofilový zvedák 2T s kufříkem KD1377

Přináší hned několik významných výhod: Jeho robustní konstrukce a vysoká kvalita materiálů zaručují odolnost a dlouhou životnost. S nosností 2 tuny se stává ideálním nástrojem pro zvedání osobních automobilů, což usnadňuje provádění různých prací pod vozidlem.

Tento zvedák je dodáván s praktickým plastovým kufříkem, který není jenom ideálním pro ochranu zvedáku při přepravě, ale také zvyšuje jeho přenosnost a snadnou manipulaci. Díky bezpečnostnímu ventilu se zajišťuje ochrana před přetížením, což je klíčové pro bezpečnostní aspekty práce s tímto nástrojem.

Manipulace s tímto zvedákem je velmi snadná díky kovovým kolečkům, která umožňují plynulý pohyb a otočnému sedlu o 360°, což usnadňuje správné pozicování vozidla. S rozsahem výšek zvedání od 130 mm do 300 mm a maximální nosností 2000 kg se stává univerzálním nástrojem pro řadu aplikací.

Celkově je KRAFT&DELE Hydraulický nízkoprofilový zvedák KD1377 praktickým a spolehlivým nástrojem, který usnadní zvedání vozidel a zaručuje bezpečnost, spolehlivost a snadnou manipulaci.

hever_3