X-SÉRIE AKU NÁŘADÍ KRAFT&DELE

X-Série AKU nářadí Kraft&Dele představuje pestrou škálu cenově dostupného kvalitního AKU dílenského nářadí. V této nabídce máte k dispozici vrtací kladivašroubováky nebo utahovákyOcasové nebo okružní pily, ale můžete využít také lehce přenosné AKU řetězové pily s hmotností pouze 3 kila a délkou lišty 30 cm. V neposlední řadě můžete svou dílnu rozšířit o multifunkční brusky.

Inovativní Kraft&Dele KD1751: Aku šroubovák X-série 18V

X-série od KRAFT&DELE nabízí moderní elektrické nářadí poháněné Li-Ion bateriemi, které lze snadno kombinovat s produkty této série. Baterie s kapacitou 2Ah, 4Ah a 5Ah jsou vzájemně zaměnitelné a stačí jedna nabíječka. KD1751 je vysoce kvalitní šroubovák pro domácí kutily i profesionály. S jedinečnou technologií X-série pro náročné uživatele. Vyrobena z kvalitního hliníku a plastů s pryžovým materiálem HIGH GRIP pro bezpečné uchopení. Napájen lithium-iontovou technologií, umožňující dvakrát větší energii než běžné NiMH baterie. Obsahuje LED podsvícení a indikátor stavu baterie.

Revoluční Kraft&Dele KD1762: Aku řetězová pila X-série 18V

X-série od KRAFT&DELE přináší nejmodernější technologii elektrického nářadí, poháněné Li-Ion bateriemi, snadno kompatibilní mezi produkty této série. Baterie s kapacitami 2Ah, 4Ah a 5Ah lze vzájemně zaměnitelně používat a nabíjet jednou nabíječkou, což usnadňuje používání více nástrojů z této řady. Aku řetězová pila KD1762 je špičkové zařízení pro domácí kutily i profesionály. Vyrobena z vysoce kvalitního hliníku a plastů, pokrytého pryžovým materiálem HIGH GRIP pro bezpečné uchopení za všech podmínek.

Napájena lithium-iontovou technologií, která umožňuje akumulovat dvojnásobnou energii než běžné NiMH baterie.

Navíc využívá patentovaný bezuhlíkový motor BRUSHLESS MOTOR, prodlužující životnost zařízení a zvyšující životnost baterie o 40%. S délkou lišty 306 mm nabízí vynikající výkon a je vhodná pro aplikace v těžkém průmyslu. 

Revoluční Kraft&Dele KD1756: Aku vrtací kladivo X-série 18

Kraft&Dele KD1756 je výkonné aku vrtací kladivo z řady X-série 18V. S Li-Ion bateriemi (kapacity 2Ah, 4Ah nebo 5Ah) můžete volně kombinovat s dalšími produkty z této série AKU výrobků značky Kraft&Dele.

Vyrobeno z hliníku a plastů s pryžovým materiálem HIGH GRIP pro bezpečné uchopení.

Poskytuje dvakrát více energie než NiMH baterie a disponuje LED podsvícením a indikátorem stavu baterie.

Ideální pro práci v betonu, cihlách, kamenu, ale i pro vrtání do dřeva, kovu, keramiky a plastu. Obsahuje vrtací kladivo, držák bitů/vrtáků a 11 bitů.

Baterie a nabíječka jsou volitelně dokoupitelné.