Kvalitní zahradní hadice

Revoluce v zalévání!

Představujeme Vám naše zahradní hadice KRAFT&DELE, které Vám usnadní práci na zahradě!

pexels-gustavo-fring-4920248

Už Vás nebaví bojovat s chatrnými zahradními hadicemi náchylnými ke kroucení a zamotávání, které Vás jen naštvou? Ať už se zahradou začínáte nebo jste zkušený zahradník, máme pro Vás jednoduché řešení! Představujeme naše zahradní hadice navržené tak, aby Vaše zalévání bylo hračkou.

 

Síla a odolnost:

Naše zahradní hadice jsou vyrobeny z materiálů nejvyšší kvality, které zajišťují mimořádnou odolnost, která obstojí dlouhé roky. Rozlučte se s netěsnostmi a prasklinami, které trápí podřadné hadice. S našimi hadicemi můžete své rostliny zalévat s jistotou, protože víte, že vydrží i ty nejnáročnější venkovní podmínky.

pexels-karolina-grabowska-4870794

 

pexels-gustavo-fring-5163434

Žádné další uzle:

Chápeme, jak frustrující je bojovat s uzly, které přerušují proud vody. Naše zahradní hadice obsahuje pokročilou technologii, která eliminuje zauzlování a poskytuje Vám nepřetržitý a stálý proud vody. Těšte se, jak bude Vaše zahrada prospívat.

 

Snadná manipulace pro snadné zalévání:

Díky své lehké a flexibilní konstrukci nabízí naše zahradní hadice snadnou manipulaci. Rozlučte se s taháním těžkých a neskladných hadic. Ať už zaléváte květinové záhony nebo se dostáváte do vzdálených koutů zahrady, naše hadice Vám umožní snadnou dostupnost a Vaše zalévání bude opravdu efektivní.

kd2081

 

pexels-gratisography-2259

Odolnost proti UV záření:

Zahradní hadice Kraft&Dele jsou vyrobeny tak, aby odolaly drsným venkovním podmínkám. Jejich vnější vrstva odolná vůči UV záření je chrání před poškozením sluncem. Plášť je také odolný vůči povětrnostním vlivům a zajišťuje tak optimální výkon v každém ročním období.

 

Pohodlí na dosah ruky:

Chápeme hodnotu Vašeho pohodlí při práci na zahradě. Zalévání by mělo být radostí, ne dřinou. Proto jsou naše zahradní hadice vybaveny pohodlnými funkcemi. Rychloupínací systém umožňuje snadné připojení k vodovodnímu kohoutku, postřikovačům nebo jinému zavlažovacímu příslušenství. Naše hadice jsou navíc navrženy tak, aby se nezamotaly, což Vám ušetří čas i energii.

                                 kd2086

 

 

Navštivte naše webové stránky nebo se přijďte podívat do naší showroom prodejny v Broumově.

Na zahradě dosáhnete úžasných výsledků s vynaložením minimálního úsilí.