AKU zařízení na údržbu trávníku a keřů

Pojďme se spolu podívat na jednoduchost, která spočívá v používání AKU nástrojů jako je vyžínač a nůžky na živý plot.

  • Oba dva nástroje dodávané s baterií a nabíječkou v ceně

 

Kraft&Dele AKU plotostřih 20V KD5104 s baterií a nabíječkou

Chcete-li udržovat svůj živý plot krásně střižený a zdravý, je důležité mít kvalitní nástroj, který vám práci usnadní. A právě to vám nabízí Kraft&Dele AKU plotostřih 20V KD5104 s baterií a nabíječkou.

Tento plotostřih od značky Kraft&Dele je vyroben z odolného materiálu a vybaven vysokou kvalitou oceli, což zajišťuje vysokou odolnost a dlouhou životnost. S jeho lehkou konstrukcí a nízkou úrovní vibrací si můžete být jisti, že práce s tímto nástrojem bude velmi pohodlná.

Jedním z hlavních přínosů akumulátorového plotostřihu je jeho eliminace připojeného kabelu. Díky tomu můžete snadno stříhat ploty na jakémkoli místě v zahradě, bez nutnosti připojení k elektrické síti nebo použití benzínového plotostřihu. S baterií 20V a délkou pracovního zařízení přizpůsobenou stříhání malých a středních živých plotů je tento nástroj ideální volbou pro každého majitele zahrady.

Kraft&Dele AKU plotostřih 20V KD5104 je vybaven protiběžnými řeznými čepelemi, otáčivou rukojetí a bezpečnostní brzdou, což zaručuje bezpečné a snadné použití. Bezpečnostní brzda zastaví čepele okamžitě v případě, že dojde k náhodnému kontaktu s cizími předměty.

Nakonec stojí za zmínku, že tento plotostřih je dodáván včetně baterie a nabíječky, což je skvělá výhoda pro ty, kteří hledají kompletní sadu s vysokou výkonností.

Kraft&Dele AKU plotostřih 20V KD5104 je tedy ideální volbou pro ty, kteří chtějí snadno udržovat svůj živý plot krásně střižený a zdravý bez stresu a námahy.

Kraft&Dele AKU vyžínač 18V 2Ah KD5122 s baterií a nabíječkou

Akumulátorový vyžínač Kraft & Dele KD5122 je ideálním řešením pro každého majitele zahrady, který hledá snadný a pohodlný způsob, jak udržovat svůj trávník v dokonalém stavu. Vyroben z prvotřídních materiálů, zajišťuje vysokou kvalitu a spolehlivost, které jsou klíčové pro to, aby vaše práce v zahradě byla snadná a příjemná.

Vysoká přesnost v sečení trávy kolem stromů, pod keři, u plotů a u obrubníků, je důkazem výjimečnosti tohoto vyžínače. Je vybaven krytem, který chrání zařízení před poškozením při práci na stěnách, což je velmi praktická vlastnost, která přispívá k dlouhé životnosti tohoto nástroje.

Hmotnost tohoto akumulátorového vyžínače je mnohem nižší než hmotnost benzínových vyžínačů, což umožňuje snadnou manipulaci a použití téměř pro každého. Díky jednoduchému ovládání a pohodlné rukojeti je obsluha tohoto nástroje snadná a pohodlná. Vyžínač je také vybaven teleskopickým nastavením délky, což vám umožní přizpůsobit jeho délku vašim potřebám.

Kromě toho je tento vyžínač dodáván včetně baterie a nabíječky, což vám umožní ihned začít s prací bez nutnosti dokupovat další příslušenství. Tento akumulátorový vyžínač je tedy skvělou volbou pro každého, kdo hledá spolehlivý, snadno ovladatelný a pohodlný nástroj pro údržbu své zahrady.