Správná bruska - vybavení každého kutila

Kraft&Dele úhlová bruska 125mm 1600W KD3047

Pokud hledáte výkonnou a spolehlivou úhlovou brusku, Kraft&Dele KD3047 je tím pravým řešením pro vás. Tato bruska disponuje výkonným motorem o výkonu 1600 W, který umožňuje řezání, broušení a leštění různých materiálů, včetně kovu, dřeva, betonu, plastů, keramiky, kamene a mnoha dalších.

S kotoučem o průměru 125 mm, tato úhlová bruska zvládne i náročnější úkoly s přehledem. Díky aretaci vřetene je výměna kotoučů snadná a rychlá, což vám umožní rychle přepínat mezi různými pracovními úkoly.

Hlavní rukojeť je vyrobena z protiskluzového materiálu, což zajišťuje lepší držení a ergonomii při práci s bruskou. Kromě toho je kryt převodovky vyroben ze slitiny hliníku, což zajišťuje trvanlivost a ochranu brusky při náročných pracovních podmínkách.

Balení obsahuje také přídavnou rukojeť, která vám umožní mít lepší kontrolu nad bruskou při práci.

Kraft&Dele KD3047 je skvělou volbou pro profesionální řemeslníky, ale i pro domácí kutily, kteří hledají spolehlivou a výkonnou úhlovou brusku pro své projekty. Tato bruska nabízí výkon, spolehlivost a snadnou obsluhu, což ji dělá skvělou investicí pro každého, kdo potřebuje kvalitní a výkonnou úhlovou brusku.

Kraft&Dele excentrická leštička 1500W KD3023

Pokud hledáte kvalitní a výkonnou excentrickou leštičku, Kraft&Dele KD3023 by mohla být tou pravou volbou pro vás. Tato leštička je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů a disponuje výkonným 1.500 W motorem a brusnou plochou 150 mm.

Kraft&Dele KD3023 je ideální pro leštění lakovaných povrchů a všechny druhy jiných leštících nebo brusných prací, jako je leštění karoserií automobilů, nanášení ochranných nátěrů na vozidla, broušení podkladů a kovu a mnoho dalšího.

Tato excentrická leštička má plynulou regulaci otáček, což vám umožní snadno přizpůsobit rychlost a výkon leštičky konkrétnímu úkolu. Díky tomu je ideální pro zpracování materiálů různých tvarů a těžko dostupných míst.

Převodovka z kalené oceli a frézována s vysokou přesností zabraňuje přehřátí leštičky a zajišťuje její dlouhou životnost. Kraft&Dele KD3023 je skvělou volbou pro profesionální řemeslníky, ale i pro domácí kutily, kteří hledají výkonnou a spolehlivou excentrickou leštičku.

V balení najdete také leštící kotouč a speciální klíč pro snadnou výměnu kotoučů. S touto leštičkou získáte nejen kvalitní výkon, ale i snadnou obsluhu a efektivitu, což ji činí ideální volbou pro každého, kdo potřebuje kvalitní a výkonnou excentrickou leštičku.

Kraft&Dele dvoukotoučová bruska 1800W KD546-Z

Kraft&Dele dvoukotoučová bruska KD546-Z je perfektním nástrojem pro každého, kdo potřebuje kvalitní a spolehlivé zařízení pro broušení, ostření a čištění. Jeho profesionální výkon, kvalitní zpracování a univerzálnost jsou ideální pro každého, kdo potřebuje dokonalou práci bez vibrací a s maximální přesností.

Jeho vysoká kvalita zpracování a moderní technologie, kterou používá, jsou klíčem k jeho životnosti. Kotouče jsou kryté pevnou hliníkovou slitinou, což chrání kotouče před poškozením a zvyšuje jejich odolnost. Průhledná krytka před jiskrami zase chrání oči a obličej při práci.

Bruska KD546-Z umožňuje práci na suchu i mokro. S maximální rychlostí až 2.950 otáček za minutu je to ideální nástroj pro práci s řezacími nástroji, noži, vrtáky, kovovými díly, klíči a dalšími nástroji a předměty.

Když si tuto brusku pořídíte, součástí balení je dvoukotoučová bruska KD546-Z, kotouč o průměru 150 mm, kotouč o průměru 200 mm a montážní příslušenství. To vše vám umožní dokonalou práci bez kompromisů.

Celkově lze říci, že Kraft&Dele dvoukotoučová bruska KD546-Z je profesionálním nástrojem, který se hodí pro každého, kdo hledá dokonalost, kvalitu a spolehlivost. S tímto nástrojem získáte skvělé výsledky a budete s ním spokojeni po mnoho let. Pokud tedy hledáte vynikající brusku, můžete si být jisti, že tato je ta pravá pro vás!