Jaký nástroj správě vybrat na stavební úpravy?

Chcete-li dosáhnout kvalitních výsledků ve svých stavebních projektech, správně zvolené nářadí je nezbytné.

V našem článku se zaměříme na brusky na sádrokarton, bourací kladiva a průmyslové vysavače pro úklid po práci. Podívejte se s námi, jaké správné zařízení vybrat.

Kraft&Dele bruska na sádrokarton 1500W KD1548

Naše bruska je vybavena pokročilým systémem odsávání prachu pro spolupráci s vysavačem. Má kontrolu sací síly a brusné papíry s otvory pro lepší odsávání. Regulace otáček motoru umožňuje přizpůsobit rychlost broušení. Systém plynulého startu zajišťuje postupné zrychlování otáček. Efektivní a čistá práce s výkonnou bruskou!

Kraft&Dele bruska na sádrokarton 710W KD1541

Elektrická bruska KD1544 je ideálním nástrojem pro finální úpravu a vyhlazování různých druhů omítek, včetně vápenocementové a sádrové omítky, a odstraňování nerovností povrchu, tapet a zaschlé omítky z betonových podlah. Toto spolehlivé zařízení je vyrobeno z kvalitních materiálů, které zajišťují jeho trvanlivost.

 

Kraft&Dele okružní pila 2450W KD1522 s laserem

Okružní pila KD1522 od společnosti Kraft & Dele je skvělým nástrojem pro podélné i příčné řezání dřeva a podobných materiálů. Tato pila je ideální pro použití doma i v dílně. Je vybavena 190mm diskem a umožňuje řezání s maximální hloubkou 65 mm. Navíc je možné naklonit pilu až o 45°. Laserový řezací čáry ukazatel, který je napájen baterií, usnadňuje práci s pilou.

 

Kraft&Dele ponorná okružní pila 1400W KD10195

Ponorná okružní pila KD10195 od společnosti Kraft&Dele je skvělým nástrojem pro řezání dřeva a dřevěných výrobků. S výkonem 1.400 W je vybavena silným motorem, který umožňuje rychlé a přesné řezy. Tato pila disponuje nastavitelnou hloubkou řezu v rozmezí 0-57 mm a také nastavitelným úhlem řezu v rozmezí 0-45 stupňů.

Kraft&dele Bourací kladivo 2600W EC1509

Bourací kladivo EC1509 s výkonem 2.600 W je silným nástrojem, který vám poskytne vysoký výkon. Je vybaveno sklíčidlem SDS+ pro snadné a rychlé výměny nástrojů. Díky plynulému nastavení otáček a stisků spouště, stejně jako tlačítku pro nepřetržitý provoz, je ovládání kladiva pohodlné a intuitivní. Bezpečnostní spojka pak zajišťuje ochranu v případě zaseknutí vrtání, což přispívá k vaší bezpečnosti při práci.

Kraft&dele Bourací kladivo 2700W 48J KD1737

Bourací kladivo od Kraft&Dele je skvělým řešením pro sekání a bourání betonových konstrukcí, stěn a podlahových potěrů. Jeho konstrukce je vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, což z něj činí vhodný nástroj jak pro profesionály, tak i pro kutily. Kladivo je vybaveno rychlým upevněním nástroje SDS-MAX, které poskytuje široký výběr různých doplňků, které lze použít s tímto systémem.

 

Kraft&Dele průmyslový vysavač KD488

Průmyslový vysavač od Kraft&Dele je špičkovým zařízením pro vaše potřeby. Je vybaven spolehlivým a výkonným motorem o výkonu 1600 W, který dosahuje maximálního tahu 18 kPa. S prostornou nádrží o kapacitě 30 litrů je tento vysavač nenahraditelným vybavením pro širokou škálu úkolů. Díky své síle je ideální pro jakýkoli typ práce, který před ním postavíte.

 

Kraft&Dele průmyslový vysavač 30l 1400W KD484

Vysavač KD483 od Kraft & Dele je ideální pro čištění suchých i mokrých povrchů. Vysavač splňuje normy EU, spotřebovává málo energie a zároveň je velmi účinný. Díky účinnému elektromotoru se vysavač snadno vyrovná se všemi druhy nečistot. Vestavěná zásuvka v horní části krytu vysavače umožňuje připojení různých typů elektrických zařízení s výkonem až 2000W.