Stavební míchačky HIGHER

Při plánování stavebních prací je důležité mít po ruce spolehlivé a efektivní vybavení, které vám usnadní práci a zajistí vysokou kvalitu výsledku. Jedním z nezbytných nástrojů je stavební míchačka, která umožňuje připravit maltu, beton a další směsi rychle a efektivně.

 

Míchačka na beton HIGHER s objemem 140 litrů

Provozujete stavební firmu? Plánujete stavební práce? Hledáte kvalitní vybavení za atraktivní cenu?

Pokud ano, tak je tato nabídka přímo pro vás. Tento nejnovější model míchačky betonu, je rozhodně nejlepší volbou z hlediska ceny a kvality výrobku. Naše míchačky betonu HIGHER, pocházejí ze stejných továren jako značky jako Metabo nebo Scheppach, takže si můžete být jisti, že kupujete vysoce kvalitní produkt, testovaný tisíci zákazníky po celém světě!

Míchačky betonu HIGHER PROFESSIONAL jsou dokonalým řešením pro profesionály i kutily, pro všechny druhy stavebních prací. Míchačka betonu HIGHER PROFESSIONAL je určena pro míchání malt, omítek nebo jiných látek. Jeji výhodou, je vysoká kvalita a velmi atraktivní cena. Snadná obsluha, nízká údržba, nízká cena jsou vlastnosti, díky nimž tento produkt používají tisíce zákazníků.

Stavební míchačka HIGHER 180 litrů

Míchačka na beton HIGHER je vysoce kvalitní a cenově atraktivní volbou pro stavební firmy a kutily. S objemem 140 litrů je ideální pro různé stavební práce, včetně míchání malt, omítek a dalších látek. Je vyrobena ve stejných továrnách jako známé značky Metabo a Scheppach, což zaručuje její vysokou kvalitu.

Hlavní přednosti této míchačky zahrnují vysokou kvalitu zpracování, litinový věnec a hnací kolo, snadné naklápění pomocí kola s blokovacím kotoučem, ruční zámek náklonu bubnu a velký počet úrovní sklonu bubnu. Má také výkonný motor s ochranou proti přehřátí, ochranný kryt ozubeného hřebene a pastorku a vnější vyztužení ráfku.

Tato míchačka splňuje normu CE a má uspořádání lopatek míchadla, které zajišťuje rovnoměrné a rychlé míchání složek. Je snadno ovladatelná, vyžaduje nízkou údržbu a dodává se v kartonu pro jednoduchou montáž. Firma HIGHER je známá svou vysokou kvalitou a všechny použité materiály jsou vysoce kvalitní.

Stavební míchačka HIGHER 220 litrů

Míchačky betonu HIGHER PROFESSIONAL jsou dokonalým řešením pro profesionály i kutily, pro všechny druhy stavebních prací.

Míchačka betonu HIGHER PROFESSIONAL je určena pro míchání malt, omítek nebo jiných látek. Její výhodou, je vysoká kvalita a velmi atraktivní cena. Snadná obsluha, nízká údržba, nízká cena jsou vlastnosti, díky nimž tento produkt používají tisíce zákazníků.

Míchačky betonu HIGHER se vyznačují pevnou a stabilní konstrukcí, založenou na použití materiálů s odpovídající pevností. Hlavní konstrukce míchačky betonu, je založena na odolném ocelovém rámu z trubek, o průměru 42 mm a silných ocelových profilech.