Invertorové svářečky Kraft&Dele

Kraft&Dele Invertorová svářečka 300A KD1856

Jedná se o zařízení určené pro svařování kovů. Invertorová svářečka pracuje na principu vysokofrekvenčního měniče, který přeměňuje střídavý proud na stejnosměrný proud a vytváří tak elektrický oblouk, kterým je možné svařovat kovy.

Tento model svářečky nabízí rozsah výstupního proudu od 20 do 300 A, což znamená, že je vhodný pro svařování různých typů kovů s různými tloušťkami. Jmenovité výstupní napětí svářečky je 29,2 V, což zajišťuje stabilní a spolehlivý výkon.

Příkon svářečky je 6980 W, což znamená, že je potřeba k jeho provozu dostatečně silná elektrická přípojka. Svářečka má také různé funkce, jako například možnost nastavení výkonu nebo ochranu proti přetížení.

Celkově je Kraft&Dele Invertorová svářečka 300A KD1856 robustní a spolehlivé zařízení, které umožňuje kvalitní svařování kovů v různých podmínkách.

r

Kraft&Dele Invertorová svářečka 330A KD1852

Jedná se také o zařízení určené pro svařování kovů, s podobnými parametry jako model KD1856. Nabízí rozsah výstupního proudu od 20 do 330 A a jmenovité výstupní napětí 29,2 V. Příkon této svářečky je také 6980 W, což znamená, že bude potřeba dostatečně silná elektrická přípojka.

Mezi možnými rozdíly může být například vylepšená funkčnost, jako například přítomnost speciálních funkcí pro zvládání specifických svařovacích situací nebo možnost použití různých typů svařovacích drátů. Důležitou vlastností této svářečky může být také její schopnost udržet konstantní výkon při svařování delší dobu, což může být důležité pro vysoké nároky na kvalitu svařovaných spojů.

Celkově je Kraft&Dele Invertorová svářečka 330A KD1852 velmi kvalitním zařízením, které umožňuje efektivní a kvalitní svařování kovů v různých podmínkách a s různými druhy materiálů.

Kraft&Dele Invertorová svářečka 300A KD1854

Toto je nástroj určený pro svařování kovů, které nabízí široký rozsah výstupního proudu od 20 do 300 A, což umožňuje svařování různých typů kovů s různými tloušťkami. Jmenovité výstupní napětí je 29,2 V, což zajišťuje stabilní a kvalitní svařování.

Svářečka má příkon 6980 W, což znamená, že bude potřeba dostatečně silná elektrická přípojka. Mezi další vlastnosti této svářečky může patřit například výkonný ventilátor, který zajišťuje efektivní chlazení a prodlužuje tak životnost zařízení. Svářečka může být také vybavena funkcemi, jako je přepínání mezi svařováním metodou MMA (ruční obloukové svařování) a TIG (tavný obloukový svařování), což umožňuje větší flexibilitu a možnost použití různých technik svařování.

Celkově je Kraft&Dele Invertorová svářečka 300A KD1854 kvalitním zařízením, které umožňuje kvalitní svařování kovů v různých podmínkách a s různými druhy materiálů.

Kraft&Dele Invertorová svářečka 330A LCD KD1839

Vysoce výkonné svařovací zařízení, které umožňuje svařování kovů v širokém rozsahu výstupního proudu od 20 do 330 A. To umožňuje svařovat kovy s různými tloušťkami a v různých podmínkách. Jmenovité výstupní napětí se pohybuje mezi 24,4 a 29,2 V, což zajišťuje kvalitní a stabilní svařování.

Svářečka je vybavena LCD displejem, který zobrazuje aktuální nastavení parametrů svařování a umožňuje snadné ovládání zařízení. Může být také vybavena různými funkcemi, jako je například přepnutí mezi svařovacími režimy MMA (ruční obloukové svařování) a TIG (tavný obloukový svařování), anti-stick funkcí, která minimalizuje přilepení elektrody k materiálu během svařování, a funkcí Hot Start, která zajišťuje snadné zapálení oblouku.

Kraft&Dele Invertorová svářečka 330A LCD KD1839 může být také vybavena výkonným ventilátorem, který zajišťuje efektivní chlazení a prodlužuje tak životnost zařízení. Celkově je to výkonná a kvalitní svářečka, která splní potřeby náročných uživatelů a umožní jim svařovat kovy v širokém rozsahu výstupního proudu a s vysokou přesností.

Kraft&Dele Invertorová svářečka MIG/MMA 250A KD1836

Multifunkční svařovací zařízení, které umožňuje svařování metodami MIG a MMA. Svářečka má široký rozsah výstupního proudu a lze nastavit proud mezi 40 až 250 A pro MIG svařování a 50 až 200 A pro MMA svařování. To umožňuje svařovat kovy různých tlouštěk s vysokou přesností a kvalitou.

Kapacita svařování závisí na metodě svařování a proudu. Svařování metodou MIG má kapacitu 3,7 mm, zatímco svařování metodou MMA má kapacitu 3,2 mm. To znamená, že svářečka dokáže svařovat materiály s danou tloušťkou v závislosti na použité metodě svařování.

Kraft&Dele Invertorová svářečka MIG/MMA 250A KD1836 je vybavena výkonným ventilátorem pro chlazení a prodloužení životnosti zařízení. Tento model svářečky má také snadno ovladatelný displej pro nastavení různých parametrů svařování a funkce jako například anti-stick, která minimalizuje přilepení elektrody k materiálu během svařování, nebo funkce Hot Start pro snadné zapálení oblouku.

Celkově je Kraft&Dele Invertorová svářečka MIG/MMA 250A KD1836 výkonný a kvalitní stroj, který umožňuje svařování kovů vysokou kvalitou a přesností pomocí dvou různých metod svařování.

Kraft&Dele Invertorová svářečka MMA 330A KD1866

Nástroj na svařovací zařízení určené pro svařování metodou MMA. Svařečka má široký rozsah výstupního proudu, který lze nastavit mezi 20 a 330 A, což umožňuje svařovat kovy různých tlouštěk s vysokou přesností a kvalitou.

Jmenovité výstupní napětí svařečky je 29,2 V, což zajišťuje stabilní průběh svařování a minimalizuje riziko praskání elektrod. Tento model svařečky je navíc vybaven výkonným ventilátorem, který zajišťuje chlazení svařovacího zařízení a prodlužuje jeho životnost.

Kraft&Dele Invertorová svářečka MMA 330A KD1866 má také snadno ovladatelný displej pro nastavení různých parametrů svařování, včetně proudu a napětí. Díky tomu lze svařování přizpůsobit různým materiálům a tloušťkám kovů. Svařečka také obsahuje funkce jako například anti-stick, která minimalizuje přilepení elektrody k materiálu během svařování, nebo funkce Hot Start pro snadné zapálení oblouku.

Celkově je Kraft&Dele Invertorová svářečka MMA 330A KD1866 výkonný a spolehlivý stroj pro svařování metodou MMA. Je vhodná pro profesionální svařování i pro domácí kutily, kteří potřebují výkonné a spolehlivé svařovací zařízení pro své projekty.