Křovinořezy: Rychle a včas

S jarem se blíží čas, kdy začínáme plánovat úpravy zahrady či okolí domu. Nezbytným nástrojem pro tyto práce je křovinořez, a jednou z nejlepších volbou na trhu je křovinořez značky Powermat. V tomto článku se podíváme na důvody, proč je dobré si ho pořídit už teď, abyste měli nástroj, na který se můžete spolehnout pro efektivní jarní úpravy zahrady.

POWERMAT BENZINOVÝ KŘOVINOŘEZ 6 HP PM-KS-600T

Výhody křovinořezu Powermat PM-KS-600T jsou jasně patrné z jeho širokého spektra technologických inovací a praktických funkcí. Především je to jeho vysoký výkon, který činí tento nástroj ideální volbou pro jakékoli úkoly v zahradě, od sekání trávy po úpravu keřů a okrajů. Díky technologii RedVib, která eliminuje většinu vibrací během práce, je zajištěna pohodlná manipulace s nástrojem i při dlouhodobém používání. Další výhodou je jeho nízká hmotnost, což usnadňuje práci a minimalizuje únavu uživatele.

Nejenže je křovinořez Powermat PM-KS-600T vybaven pevnou a odolnou konstrukcí, ale také je snadno ovladatelný a přizpůsobitelný díky volně otáčející se rukojeti a hlavě. Jeho dvoutaktní motor s mechanickým palivovým čerpadlem zaručuje spolehlivý start i po dlouhém odstavení. Navíc je křovinořez dodáván s bohatou sadou příslušenství, včetně ochranné masky, automatických strunových hlav a postroje s ramenními popruhy, což zvyšuje komfort a bezpečnost uživatele.

S těmito výhodami a technickými parametry, jako je výkon 6 HP, maximální otáčky 11000 ot./min a objem motoru 49 cm3, se křovinořez Powermat PM-KS-600T stává nezbytným nástrojem pro každého zahradníka, ať už amatéra nebo profesionála.

 

POWERMAT BENZINOVÝ KŘOVINOŘEZ 5,2HP + PŘÍSLUŠENSTVÍ PM-KS-520HAVM

Křovinořez Powermat PM-KS-520HAVM s efektivním výkonem 5,2 HP nabízí špičkové vlastnosti a funkce, které z něj činí ideálního společníka pro každého zahradníka, bez ohledu na úroveň zkušeností. Díky pevně postavené kované ojnici a technologii RedVib, která minimalizuje vibrace, poskytuje tato křovinořez spolehlivý výkon při každém použití. S nízkou hmotností a možností volného otáčení rukojeti a hlavy je manipulace s nástrojem pohodlná a snadná i při práci na obtížně přístupných místech.

 

Dvoutaktní motor s objemem 51,7 cm3 a výkonem 5,2 HP společně s odstředivou spojkou zajišťují plynulý a bezpečný provoz. Křovinořez je vybaven špičkovým japonským membránovým karburátorem a pohodlnou spouští pro snadné ovládání. Kromě toho je dodáván s bohatou sadou příslušenství, včetně ochranné masky, automatických strunových hlav a pohodlných ramenních popruhů, což zvyšuje komfort a bezpečnost uživatele.

S výkonem motoru 5,2 HP, maximálními otáčkami 11000 ot./min a průměrem řezných kotoučů 255 mm je křovinořez Powermat PM-KS-520HAVM perfektní volbou pro každou zahradu, která potřebuje spolehlivý a výkonný nástroj pro údržbu a úpravy.

 

Křovinořezy Powermat jsou bezesporu synonymem spolehlivosti, výkonu a pohodlí při práci. Oba modely, PM-KS-600T i PM-KS-520HAVM, nabízejí špičkové technologie a praktická řešení, která usnadňují péči o zahradu a okolí domu.

Ať už se jedná o profesionální údržbu nebo občasné práce v zahradě, křovinořezy Powermat jsou připraveny splnit vaše potřeby. Díky nízké hmotnosti, antivibrační technologii, a výkonným motorům jsou tyto nástroje snadno ovladatelné a zároveň poskytují dostatečný výkon pro každou úlohu.

Ať už si vyberete model PM-KS-600T s výkonem 6 HP, nebo PM-KS-520HAVM s výkonem 5,2 HP, můžete se spolehnout na to, že vaše jarní úpravy zahrady budou probíhat hladce a efektivně. S křovinořezem Powermat získáváte nejenom kvalitní nástroj, ale i partnera, který vám pomůže dosáhnout vašich zahradních cílů s minimálním úsilím a maximální spokojeností.