Nezávislé topení Wuber

Potřebujete přespat v autě, ale teploty venku vám nejsou příznivě nakloněny? Máme pro vás skvělé řešení! Nezávislé naftové topení o výkonu 5 W značky Wuber.

Představte si ideální noc ve vašem autě. Teplota uvnitř je příjemná, ať už je venku chladno nebo naopak příliš teplo. S naftovým ohřívačem Wuber se můžete těšit na pohodlný spánek a bezstarostný pobyt, kdekoliv se nacházíte.

Wuber_topidlo_W16022_detail4

Olejový ohřívač Wuber je nezbytným společníkem pro ty, kteří tráví čas na cestách nebo potřebují přenocovat v nepříznivých podmínkách. S výkonem 5 W dokáže rychle a účinně zahřát prostor vašeho vozidla a zajistit příjemné teplo i v nejchladnějších nocích.

Tento ohřívač je navržen s ohledem na vaše pohodlí a bezpečnost. Díky napájecímu proudu 230 V / 50 Hz je kompatibilní s běžnými elektrickými zásuvkami a připojení je snadné a pohodlné. Pro mobilní použití je k dispozici i DC napájecí zdroj s parametry 12 V 15 A, který umožňuje použití ohřívače i v případě, že nemáte přístup k elektrické síti.

Jedním z hlavních benefitů olejového ohřívače Wuber je jeho flexibilita v použití paliva. Můžete ho napájet motorovou naftou nebo speciálním topným olejem, což vám poskytuje širokou škálu možností a zvyšuje jeho univerzálnost.

Regulace teploty v rozmezí 8-35 °C vám umožňuje přesně nastavit požadovanou úroveň tepla podle vašich preferencí a aktuálních klimatických podmínek. Díky tomu můžete dosáhnout optimálního komfortu a užívat si svůj pobyt v autě naplno.

Spotřeba paliva olejového ohřívače je velmi úsporná, pohybuje se v rozmezí 0,2-0,5 l/h, což znamená, že dokáže poskytnout dlouhodobé vytápění s minimálními náklady na palivo. S objemem palivové nádrže 10 l máte zajištěn dlouhý provoz bez potřeby častého doplňování.

Navíc, s vzdáleností dálkového ovládání 30 m můžete pohodlně ovládat ohřívač zvenčí vozidla, což zvyšuje vaši flexibilitu a pohodlí.

Provozní teplota olejového ohřívače Wuber se pohybuje v extrémním rozmezí od -40 °C až do +50 °C, což znamená, že se můžete spolehnout na jeho spolehlivý provoz i v náročných podmínkách.

Pokud se rozhodnete pro olejový ohřívač Wuber, získáte nejen spolehlivý zdroj tepla pro vaše cestování, ale také klid a pohodlí, které potřebujete pro bezstarostný pobyt na cestách. Investice do tohoto ohřívače se rychle vyplatí v podobě komfortních a příjemných nocí, ať už jste kdekoli.

dálkové ovládání