KRAFT&DELE BENZÍNOVÁ SEKAČKA 6,6KW 9HP KD5082 S POJEZDEM

Benzínová sekačka KRAFT&DELE s pojezdem (6,6KW / 9HP) - ideální poměr ceny a výkonu

Máte pocit, že sekačky s vysokým výkonem jsou příliš drahé a mimo vaši požadovanou cenovou kategorii? Pak vězte, že tomu tak vůbec nemusí být. Kraft&Dele benzínová sekačka KD5082 s pojezdem totiž nabízí úžasný výkon (6,6kW / 9HP), a to vše za nízkou cenu, která je kupříkladu dvojnásobně nižší, než u konkurenčních značek jako je například Scheppach.

Tato sekačka i přes svou nižší cenu disponuje všemi potřebnými funkcemi a vychytávkami, které byste od kvalitní benzínové sekačky očekávali. Mezi oblíbené funkce patří třeba mulčování, které vám ušetří spoustu práce s vysypáváním koše. Sekačka se totiž efektivně postará o nadrcení pokosené trávy na malé kousky, které následně poslouží jakožto hnojivo pro váš dokonalý trávník. Pokud však potřebujete koš, tak i v tomto případě uspějete - tato designově pěkná sekačka totiž disponuje košem s kapacitou 60 litrů, který oceníte zejména při vytváření kompostu.

Co všechno tato sekačka umí? A proč se řadí mezi ty nejlepší?

Benzínová sekačka od značky Kraft&Dele má funkci 3v1, což znamená, že nabízí zadní i boční výhoz, a samozřejmě též již zmíněné mulčování. Navíc disponuje kuličkovými ložisky, které zajistí snadné a plynulé sekání trávy. Sekačka má objem motoru 173ccm a záběr 51 cm. Výška sečení je pak nastavitelná hned do osmi různých poloh - a to v rozmezí od 25 do 75 milimetrů. Otáčky velmi výkonného motoru se poté pohybují na úrovni 2800 ot./min. Objem olejové náplně je 0,6 litru a objem palivové nádrže činí 1,5 litru.

Tuto Kraft&Dele benzínovou sekačku s pojezdem navíc máme skladem - je tedy ihned k dispozici pro vytvoření dokonalého trávníku i na vaší zahradě. Zkrátka pokud hledáte sekačku s vysokým výkonem, ale zároveň chcete nejvyšší kvalitu za rozumnou cenu, tak tato sekačka je pro vás jednoznačně tou pravou volbou.

Sekačka nabízející maximální kvalitu a spolehlivost

Tato motorová sekačka od značky Kraft&Dele je navíc vyrobena z opravdu prvotřídních materiálů, díky čemuž u ní máte i záruku nejvyšší spolehlivosti a dlouhé životnosti. Zkrátka můžete si být jisti, že tato sekačka bude vám i vaší zahradě dělat radost po dlouhé roky. Skvělá je i skutečnost, že sekačka disponuje pojezdem, který umožňuje snadné ovládání a manipulaci. Při sečení trávy tak nebudete trpět jako s jinými nekvalitními sekačkami, ale budete si jej naopak náležitě užívat. 

Díky širokému záběru sekačka snadno zvládne i velké travnaté plochy, takže se jedná i o sekačku vhodnou na větší zahrady rodinných domů. V mnohém dokáže konkurovat i zahradním traktorům, jež jsou ale povětšinou i násobně dražší. Její obsluha je navíc velmi jednoduchá a pohodlná. Zásluhou toho, že jde o sekačku 3v1, tak je využitelná v mnoha situacích a umožňuje uživatelům vybrat si tu nejvhodnější metodu sečení trávy.

Kvalita pro vaši zahradu za rozumné peníze

Navíc sekačka je vybavena kvalitními ložisky, což zvyšuje životnost stroje a snižuje opotřebovávání motoru. Otáčky motoru i nože dosahují vysokých hodnot, což umožňuje bezproblémové a rychlé sečení trávy. Celkově je sekačka Kraft&Dele 6,6kW 9HP s pojezdem výkonným a spolehlivým strojem za velmi přijatelnou cenu. 

Je vhodná jak pro majitele velkých pozemků, neboť díky ní zvládnete sekání rozlehlých ploch s minimálním úsilím, tak i pro majitele malých pozemků. Pokud hledáte kvalitní a výkonný stroj za rozumnou cenu, tak sekačka Kraft&Dele 6,6kW 9HP s pojezdem je jednoznačně tou nejlepší možnou volbou.