Krbové příslušenství – tipy na Vánoční dárky

 

Vánoce se kvapem blíží a s tím i bohužel doba, kdy smluvní přepravci nebudou stíhat. Doporučujeme se dívat po krbovém příslušenství, které máme skladem a kde Vám můžeme deklarovat brzké doručení, především však od Vánoc. Můžete si tak pořídit PE-PO dárkový podpalovač, nesmrtelný NOLA plazmový zapalovač, krbový ventilátor nebo krbové nářadí.

PE-PO dárkové balení

Vašim blízkým jistě udělá radost dostat pod stromeček toto dárkové balení podpalovače PE-PO. Balení obsahuje standardní kominíček, krbové zápalky nebo třeba dlouhé 20cm MAXI sirky. Dále pak 40 kusů pevného podpalovače pro snadné zatopení v krbu. Dřevěný podpalovač a v poslední řadě 12 kusů podpalovače z dřevité vlny.

NOLA plazmový zapalovač

V tomto případě se jedná o Vánoční dárek, který již nebudete opakovat. Jde totiž o plazmový USB zapalovač, který vydrží třeba i déle než samotná kamna. Na jedno nabití dle našich zkušeností podpálíte kamna více než 60x. Díky flexibilnímu krbu se dostanete s podpalováním i do málo přístupných míst Vašeho krbu či Vám poslouží při venkovní akci.

Ventilátor na kamna FLAMINGO čtyřlopatkový, černý

Velkou radost a užitečné využití udělá celé rodiny ventilátor na kamna, ať už v jakémkoliv provedení. Faktem je, že tento malý technický zázrak dokáže směrovat teplo kumulované kolem kamen žádaným směrem, a to s absolutní tichostí, a hlavně bez nároku elektrickou energii. Součástí je totiž speciální termočlánek, který po zahřátí mění tepelnou energii na tu elektrickou. K výběru máte bezpočet ventilátorů – dvoulopatkový, čtyřlopatkový nebo třeba magnetický na kouřovod o průměru 150mm.

Krbové nářadí

Pro snadný úklid či manipulaci s kamny a krbem doporučujeme pořídit krbové nářadí. Na výběr je mnoho druhů, v moderním stylu, v retro stylu, nerez podoba či lakované. Využít tak můžete třeba Krbové nářadí Cepelin 2, kde Vám kromě lopatky, smetáčku atd. dobře poslouží i nádoba na popel. Pro milovníky moderny je zde Krbové nářadí PROLINE 2, které se krásně hodí k námi vyráběným kamnům HS Flamingo.