Nepořádek v dílně? Už nikdy!

V dnešním světě řemeslných dovedností a domácích projektů je správné vybavení dílny klíčové pro úspěšné provedení každého úkolu. Pořízení nové sady nářadí nejenom zvyšuje vaši produktivitu, ale také vytváří prostředí, ve kterém je práce snazší a příjemnější. V tomto článku se zaměříme na výhody investice do kvalitních nástrojů od značky Kraft&Dele a na to, jak udržet dílnu v pořádku a dobře organizovanou. Připravte se na efektivní práci bez nepořádku!

 

KRAFT&DELE EC303 GOLA SADA 108KS

Kraft&Dele EC303 gola sada 108 kusů ráčnových nástrčných klíčů je vyrobena z nejkvalitnější chrom-vanadové oceli CrV. Vyniká nejen rozsahem, ale také odolností, což z ní činí ideálního společníka pro širokou škálu prací.

KRAFT&DELE KD990 SADA VRTÁKŮ, BITŮ A NÁSTRČNÝCH KLÍČŮ 217KS

Kraft&Dele KD990 sada nářadí o 217 kusech nabízí kompletní arzenál nástrojů pro každodenní práce. Vyrobená z nejkvalitnější chrom-vanadové oceli CrV, tato sada zahrnuje vrtáky, bity a nástrčné klíče pro všechny typy prací.

 

Sada obsahuje 1/2" a 1/4" nástrčné klíče, dlouhé nástrčné klíče, klíče na svíčky, nástrčné klíče s bity pro různé typy šroubů, adaptéry, prodloužení, průchodky, klíče typu L, nástavce TORX, T-klíč, kardanové klouby a ráčny. Vše je pečlivě uspořádáno v praktickém kufru pro snadné přenášení a organizaci nástrojů.

Tato gola sada je investicí pro každého, kdo hledá kompletní nástrčnou sadu pro širokou škálu prací. S kvalitními materiály a širokým spektrem klíčů splňuje nároky i profesionálních řemeslníků.

Vrtáky prošly dodatečným zpracováním, což zvyšuje jejich životnost až o 50%. S praktickým rozkládacím kufříkem jsou všechny nástroje snadno dostupné a přehledně uspořádané. Obsah sady zahrnuje širokou škálu vrtáků pro kov, beton, dřevo, rýčové vrtáky a vykružovací korunky. Bity s plochými, křížovými, TORX a šestihrannými hlavicemi jsou k dispozici ve dvou velikostech, a nástrčné klíče s šestiúhelníkovým profilem pokryjí široký rozsah velikostí.

Tato kompaktní a kvalitní sada je ideální volbou pro každého, kdo hledá spolehlivé nářadí pro různorodé úkoly. S Kraft&Dele KD990 budete připraveni na každou výzvu.

 

KRAFT&DELE KD10460 SADA NÁŘADÍ 292 KUSŮ

Pestrá sada nářadí od Kraft&Dele s označením KD10460, která se stane nepostradatelným společníkem v každé domácí i profesionální dílně.

Tato impozantní sada obsahuje 292 různých prvků, které zajišťují správnou volbu nástroje pro každý typ práce. Všechny nástroje jsou vyrobeny z kalené chrom-vanadové oceli, což zaručuje pevnost, odolnost a vysokou odolnost vůči korozi a teplotám.

KRAFT&DELE 26 DÍLNÁ SADA VRTÁKŮ A DLÁT KD994

Sestava výkonné 26 dílné sady vrtáků a dlát od Kraft&Dele s označením KD994. Tato sada vyniká vysokou kvalitou oceli, což zajišťuje nejen dlouhou životnost, ale také vynikající výkon.

Vrtáky jsou navrženy pro použití v příklepových vrtačkách a vrtacích kladivech se sklíčidlem SDS. SDS vrtáky se snadno montují a nevyžadují použití klíče, což usnadňuje instalaci. Stabilní centrovací kel zajišťuje přesné vrtání.

 

 

Kufr, vyrobený z odolných plastů, umožňuje udržet vaše nástroje uspořádané a snadno přenosné. Každý nástroj má své vlastní určené místo v pouzdře, což usnadňuje rychlé a snadné nalezení potřebného nástroje.

Tato sada nářadí je nejenom kompletní, ale také navržena s ohledem na praktičnost a pohodlí při používání. S rozměry pouzdra 456 x 85 x 300 mm je ideální pro každého, kdo hledá kompletní a kvalitní nářadí pro širokou škálu prací.

 

Sada obsahuje vrtáky o různých průměrech a délkách, včetně špičatého dláta a plochého sekáče. S plastovým pouzdrem je sada snadno přenosná a udržuje nástroje dobře organizované.

Technické údaje zdůrazňují vysokou pevnost, odolnost proti deformaci a jednoduché použití této výkonné sady. S hmotností 1,68 kg je ideální pro každého, kdo hledá kompletní a spolehlivou sadu vrtáků a dlát pro širokou škálu prací.