Tipy na Vánoce

Pojďme se společně podívat na užitečné pomocníky, kterými uděláte radost blízkým s blížícími se Vánočními svátky.

Dárek totiž může být i kvalitním nástrojem, který bude pomáhat po velmi dlouhou dobu.

Kraft&Dele KD10460: Nářadí, které zjednoduší každou práci

Pro všechny nadšené kutily a profesionály přichází sada nářadí Kraft&Dele KD10460, která nese v sobě 292 kusů nástrojů pro širokou škálu úkolů. Co vás na této sadě potěší?

S nekompromisním zaměřením na kvalitu nabízí nástroje v sestavě pevné zpracování a použití odolných materiálů. Aby byla vaše práce ještě pohodlnější, každý nástroj má své místo v praktickém pouzdru o rozměrech 456 x 85 x 300 mm. To nejenže udržuje vaši dílnu uspořádanou, ale umožňuje i snadné přenášení.

Díky širokému spektru 292 různých nástrojů je tato sada skvělým partnerem pro každou příležitost. Všechny nástroje jsou vyrobeny z kalené chrom-vanadové oceli, což zajišťuje odolnost proti korozi, oxidaci, oděru a vysokým teplotám.

Kufr z odolných plastů nejen chrání vaše nástroje, ale i díky pečlivě navrženým držákům na každý kus nářadí udržuje pořádek. S touto sadou nářadí se stává každá práce pohodlnou a efektivní. Investujte do něčeho víc než jen nástrojů – investujte do zjednodušení každodenních úkolů s Kraft&Dele KD10460.

Sada_nářadí (1)

 

Kraft&Dele KD10112: Pájka pro Nekonečnou Kreativitu

Zařiďte si svou vlastní kreativní dílnu s pájkou/vypalovačkou Kraft&Dele KD10112. Tato multifunkční pájka vám umožní dekorovat předměty ze dřeva, kůže a korku pomocí 22 různých hrotů. S dosahem teplot až 275 °C je vypalování rychlé a snadné.

Ozdobte kuchyňské spotřebiče, vytvářejte vlastní vizitky, šperky nebo dokonce kreslete obrázky. Kraft&Dele KD10112 vám otevírá dveře do světa neomezené kreativity, ať už jste začátečník nebo zkušený umělec. V balení naleznete nejen pájku, ale i 22 různých hrotů, abyste mohli okamžitě začít tvořit. Přineste svým projektům nový rozměr a buďte tvůrcem svého uměleckého příběhu.

 

Kraft&Dele KD10753 přímá mini bruska 270W s příslušenstvím

Kraft&Dele KD10753 představuje mini brusku s 270W výkonem, která spojuje kvalitu s cenovou dostupností. S výbavou zahrnující 210 prvků v jednom praktickém kufru, tento nástroj nabízí široké spektrum využití v dílně i pro hobby projekty.

S možností regulace otáček a kalenými kovovými částmi zajišťuje vysokou přesnost při práci na různých materiálech. Tato mini bruska je ideálním řešením pro broušení, gravírování, leštění, frézování a čištění šperků. Její jednoduchý design a kompaktní velikost zaručují snadné a spolehlivé používání, ať už jste začátečník nebo zkušený kutil. S Kraft&Dele KD10753 můžete vytvářet a tvořit s vědomím, že máte v rukou výkonný nástroj pro každou kreativní výzvu.