Udělejte radost Vaší autodílně

Pro každou autodílnu jsou nástroje nejen nezbytnými pomocníky, ale i klíčovými partnery pro dosažení optimálních výsledků. V této nekonečné říši oprav, údržby a vylepšování vozidel existují výjimečné produkty, které by neměly chybět ve výbavě žádného vášnivého kutila či profesionálního mechanika. Od spolehlivých nabíječek a výkonných hydraulických zvedáků až po specializované stahovačky čalounění, každý nástroj plní svou jedinečnou roli ve vytváření dokonalého prostředí pro opravy a údržbu vozidel. Podíváme se blíže na klíčové produkty od Kraft&Dele, které by měly být nedílnou součástí každé autodílny.

Kraft&Dele KD4029: Více než jen kabel v autodílně

Získejte v autodílně výkonného pomocníka s Kraft&Dele KD4029 Samonavíjecím Prodlužovacím Kabelem. S délkou 20 metrů a robustním plastovým pouzdrem je ideální pro připojení elektrických nářadí, jako jsou sekačky na trávu či autovysavače. Bezpečnost je klíčovým prvkem - kabel disponuje pojistkou proti přehřátí, dětskou pojistkou a automatickým zámkem. Snadná montáž na stěnu nebo strop usnadní organizaci dílny. S KD4029 získáváte nejen výkonný nástroj, ale i bezpečnost a praktičnost pro každodenní práci.

 

Kraft&Dele KD1484: Profesionální olejový kompresor

Olejový kompresor KD1484 od značky Kraft&Dele je klíčovým prvkem pro každou dílnu, bez ohledu na úroveň profesionality. S výkonem 4 koní a účinným dvoupístovým motorem je ideální pro širokou škálu úkolů, včetně čerpání, čištění, foukání a lakování. Díky zvětšenému průměru zajišťuje vysokou účinnost proudění vzduchu a brání ucpání nečistotami.

S vlastnostmi, jako je litinový válec, vestavěný redukční ventil a střídavý motor, se jedná o zařízení postavené na výkonu a spolehlivosti. Pevná kola umožňují snadnou přepravu na správné místo, a velká chladící turbína zajistí tišší provoz, což je zásadní pro klidnou a pohodlnou práci v dílně.

S KD1484 získáte nejen olejový kompresor, ale spolehlivého partnera, který vám pomůže zvládnout každý úkol s profesionálním výsledkem.

 

Kraft&Dele KD382: Výkonný hydraulický zvedák 2,5T

S KD382 získáte spolehlivý hydraulický zvedák pro vaši dílnu nebo garáž. S výškou zdvihu 85-365 mm a maximálním zatížením 2500 kg nabízí tento lehký (15 kg) a přesto silný zvedák optimální výkon. Jeho pojízdný design a jednoduché ovládání zajišťují pohodlí a efektivitu při každém zvedání. Investujte do KD382 od Kraft&Dele a získáte praktického partnera pro bezpečné a snadné manipulace s vozidly.

 

Kraft&Dele KD1920: Spolehlivá mikroprocesorová nabíječka 60-200A 12/24V

KD1920 od Kraft&Dele je ideální nabíječkou pro různé typy olověných akumulátorů. S rozsahem 60-200A a kompatibilitou pro 12/24V systémy nabízí univerzální použití pro údržbu vozidel. Díky inteligentnímu nabíjení, ochraně před přetížením a displeji režimu nabíjení zaručuje bezpečnou a efektivní práci. Robustní konstrukce a vysoká kvalita materiálů zajistí spolehlivost a dlouhou životnost tohoto nezbytného nástroje pro každou dílnu.

 

Kraft&Dele KD1135: Profesionální stahováky čalounění

Sada KD1135 od Kraft&Dele je ideálním nástrojem pro snadnou demontáž čalounění a lišt ve voze. Tyto specializované stahovačky z tvrzeného nylonu s unikátními profily umožňují efektivní pákový efekt, minimalizují riziko poškození a zajistí bezpečný postup. S rozsáhlou sadou stahovačů budete vždy připraveni na každou situaci, a s přiloženým dílenským stolem získáte kompletní balík pro precizní práci bez obav o poškození čalounění.