Průmyslové vysavače KRAFT&DELE

U správného typu průmyslového vysavače je třeba si určit zejména to, jaký by měl mít Váš budoucí pomocník výkon. To se odvíjí od toho, na co budete svůj nový průmyslový vysavač používat.

Zda se bude jednat jen o občasný úklid garáže či Vaší terasy nebo zda vezmete pořádně jednou týdně Vaše auto – zejména usazená špína na spodku může zadělat na velkou námahu.

Pokud bude Váš nový průmyslový vysavač denním pomocníkem v dílně, určitě se v tomto článku podíváme na silnější vysavače.

KRAFT&DELE PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 15L 1200W KD474

Průmyslový vysavač, který se s výkonem 1.200W řadí mezi ty méně výkonné. Materiálem je z plastu, a i vzhledem připomíná spíše domácí než průmyslový vysavač. Na druhou stranu i tento má velký průměr sací hubice 3,6 cm, kdy si tedy poradí i s většími kusy nečistot ve Vaší garáží nebo pomocí tenké násady, která je součástí toho produktu, pomůže dokonale uklidit Vaše auto. Na aktuální ceny a dostupnost se můžete podívat zde.

KRAFT&DELE PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 20L 1200W KD475

Tento vysavač na rozdíl od předchozího modelu KRAFT&DELE KD474 má stejný výkon 1.200W, ale má o 5 litrů větší nádobu na nečistoty. Stejně tak i tento model průmyslového vysavače má  prachový filtr, který stačí jen vyklepat či vyfoukat a můžete pokračovat v práci. Oba tyto typy disponují velmi účinným elektromotorem s malou spotřebou, takže na ceně energií jejich používání neucítíte. Na dostupnost a cenu modelu KD475 se můžete podívat zde.

KRAFT&DELE PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 20L 1200W KD483

Univerzální průmyslový vysavač KD483 je ideální pro čištění suchých i mokrých povrchů. Vysavač splňuje normy EU, spotřebovává málo energie a je velmi efektivní. Vysoce výkonný elektromotor umožňuje vysavači snadno se vyrovnat se všemi druhy kontaminace, kolečka umístěná na základně usnadňují pohyb zařízení během provozu, většina sáčků, které jsou v prodeji, se na vysavač hodí. Integrovaná zásuvka v horní části krytu vysavače umožňuje připojení různých typů elektrických zařízení s výkonem až 2 000 W. Ceny zde.

KRAFT&DELE PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ 30L 1400W KD484

V případě toho modelu průmyslového vysavače KRAFT&DELE KD484 se už jedná o skoro profesionálního pomocníka do všech dílen i domácností. S velkou nádobou na nečistoty o objemu 30l bude trvat opravdu dlouho, než půjdete vysypávat. Rovněž se jedná o průmyslový vysavač, který má vetší výkon 1400 W. Dlouhá sací hubice o délce 1,5 m a samotný napájecí kabel o délce 4,5 m zaručí, že se s ním dostanete opravdu všude. Ceny naleznete zde.

KRAFT&DELE PRŮMYSLOVÝ VYSAVAČ PRO SUCHÉ I MOKRÉ SÁNÍ 30L 1600W KD488

Jako poslední si představíme model průmyslového vysavače KD488, který už kromě běžného používání v dílně, odsávaní napadaných materiálu, třísek nebo piliny, můžete plnohodnotně používat i na stavbě například k odsávání napadané seškrabané omítky. A to pozor, klidně na venkovní stavbě, kde Vám takovýto materiál přijde do styku s vodou, která je na zemi. Tento průmyslový vysavač dokáže totiž vodu a sesbírané nečistoty oddělit, ale Vy můžete pracovat zde. Na jakém principu toto funguje, aktuální ceny a dostupnost naleznete zde.